De bästa sommardryckerna!

Sommaren går mot sitt slut för den här gången. 2009 hade sina ljusa och mörka dagar, varmt blandat med regn.

Men drycker som har en härlig sommarkänsla finns alltid där, oavsett väder. Nu tänkte jag lista de 10 bästa dryckerna för sommaren, men som året runt alltid är lika goda, uppfriskande, och helt enkelt bäst.

1. Chai LattéChai är ett fenomen. Det slår bort alla ''te'' eller ''kaffe'' varianter där ute. På sommaren är det Chai som är det bästa. Smaken är otrolig, och det är även mättande. Man får en magisk dryck för runt 35 kr. Det är absolut värt det. Så besök närmaste Expresso House för att finna den bästa sommardrycken.

2. SmoothieSmoothie är hur gott som helst. Utbudet av smaker är stort då i princip alla frukter kan blandas. Jordubbar, banan, you name it! Sommaren är inte sig lik utan att ha provat på den näst bästa sommardrycken. Nyttigt och fräsch!

3. Cider 7.0 ''Kopparbergs''Det sägs att cider är för tjejer och de svagta. Ren bullshit säger jag! Den är smaklig och är perfekt på sommaren, ett måste är att den ska vara väl kyld. Päron eller andra fruktsmaker spelar ingen roll, lika underbare ändå. Kopparbergs är att föredra, och gärna så stark som möjlig.

4. Coca Cola ZeroCoca Cola är läskedryckernas härskare, det stora imperiumet, och om ''Vanilla'' är bottenappet, så är ''Zero den givna toppen''. Snygg design på burken.

5. Is Chai


En underskattad dryck. Hur många känner egentligen till att det finns en kall Chai variant med is. Tro mig, ni borde prova. En stekhet sommardag blir det inte fel med den supergoda och svalkande dryck.

6. Fanta Exotic ''Jamaica''Cola har alltid gått före fanta, men med Exotic har Fanta fattat mitt tycke. Mycket god smak med en touch av Jamaica. Red is the shit!

7.  Godis Shots!En runda på krogen får inte en bättre start med dessa små drycker med en god smak av godis. Min favorit är utan tvekan ''Bluefish''. En blå liten himmelsänd som kelar med smaklökarna.

8. Öl ''Åbro''Öl är alltid där. Det kanske är den mest kända alkoholdrycken. Åbro är en favorit som är i en klass för sig, och på sommaren är det glasflaska som gäller. Det blir en lite bättre smak över det hela.

9.  Tequila SunriseStark, oemåtståndlig dryck som smäller på hårt. En bra avslutare på krogen, eller för den delen inledning. Att blanda Tequila är att föredra. Glöm citronen och saltet för den här gången.

10. Burn energidryckDen bästa energikicken där ute. Och med bäst smak av alla möjliga sorter som finns. Det enda minuset är det höga priset. Runt 20 kr får man punga ut för att få ett alternativ till kaffe.

Jag vet inte, älskar nog det här med listor. Mina egna samt att läsa andras. Så även om det finns en hel del godheter, så är sommarens vinnare en dryck som innehåller det magiskt goda ''Chai'', varav två platser på topplistan.

Kommentarer
Postat av: Tomic

Denna lista var super bra :) fast om jag fick ändra på en sak i listan så skulle is chai och vanliga chai latte byta plats. för man är ju inte sugen på varma drycker under sommaren! Annars suverän lista :)

2009-08-11 @ 14:41:10
URL: http://tomictomi.se
Postat av: SweGizmo

Du har en bra blogg.. :)

2010-08-19 @ 23:12:18
URL: http://swegizmo.blogg.se/
Postat av: SweGizmo

Gillar din Blogg. :P

2010-08-19 @ 23:14:27
URL: http://swegizmo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0