Gratis SL-kort, underbar lödag.

Hittade ett fullpris SL-kort, åkort, busskort.. Ja, Igår på vägen hem till mig. Det bara låg där, väntade på en ny ägare. Ända fram till den 24 augusti räcker kortet till, det tackar jag för då jag inte hade ett SL kort innan jag fann mitt fynd.

Underbara lördag. AIK vann derbyt mot Brommapojkarna, och allsvenskans elegantaste spelare avgjorde, nämligen herr Obolo. Nervös i början av andra halvleken då kära AIK fick ett baklängesmål. Men som tur blev det istället en härlig vändning.

0-1 P. Haglund 1-1 M. Jonsson (Straff) 2-1 I. Oboló
Publik : 13516 på Råsunda

Matchens lirare = Bojan Djordjic. Jo, han gjorde en av sin bättre matcher. Han var en frisk injektion när AIK behövde det som mest, en stark plingande väckarklocka. Bojan har karaktär, det är en sak som är säkert.
Såg honom dessutom i Solna C, förmodligen åt han lucn på ett inneställe. Han såg glad, och kanske han har funnit sin harmoni på planen nu.
Sega söndag. Har tvättstugan om tio minuter, inte min favoritsyssla men det är högst nödvändigt. Vädret är sådär.
Tomt i kylskåpet, haha, det gick vilt till igår. Så när tvätten är klar måste jag bege mig utåt och handla lite mat.

Inte blir det bättre idag när Aporna möter söderslöddret. Ok, tar det lugnt. Djurgården mot Bajen. Vet inte vilka som har hemmaplan, inte för att spelar så stor roll. Förutom fördelen att få intäkterna. I Solna. De kommer hit, några tusen. Ska handla innan matcher börjar för att slippa se eländet.

Men allt är inte svart idag. Blir bättre efter halv tio slaget, då det andra derbyt på två dagar är över. 

En Ben and Jerryes, så överraskande gott. Senare ska jag börja spela Tales of Vesperia, ett mysigt *JRPG, på mitt Xbox 360. Det kankse inte blir en så trist avslutning på helgen.

Jag ser fram emot imorgon, måndag, ny vecka. Som alltid gillar jag vardagar minst lika mycket som helger. Nåväl, kanske inte lika mycket då.

* JRPG = Japanskt rollspel(Nu kan jag åka buss, eller tåg, när jag behöver det.(Vackert, estetiskt mycket tilltalande.

Kommentarer
Postat av: Lula

Vilken tur du har som hittar ett busskort, inte varje dag :P

2009-08-09 @ 14:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0