Resfeber!!

Nu är det inte långt kvar tills sommar, och även om jag tror att sommaren 2010 blir vacker och varm på alla sätt här hemma i sverige, så går det inte att undgå att jag drabbats av resfeber.

Från ingenting till allting. Jag vill upptäcka världen. Men just nu är det mest fokus på peru igen.

Har kollat runt lite på nätet, alla hundratals (Känns så!) flygbolag som erbjuder flyg till lima, men allt går inte i medvind, tyvärr.

Biljetter från 10.000 och uppåt är, som det ser ut nu, vad jag får räkna med att hosta upp för en biljett.

Än så länge är det tankar och hopp om att tillbringa en vinter på sommaren med familjen i peru som gäller. Att åka alldeles själv kräver dock väldigt mycket kämpanda kommande månader ekonomiskt såväl som språkmässigt. Men hur är det inte möjligt att lyckas med det när motivationen kommer nå oanade höjder. Jag brinner verkligen för mina planer..

Det är dock redan bestämt och planerat att jag ska åka med min pappa runt december. Fira julen där borta vore fantastiskt. Med en buffert på 25.000 så ska varje dag bli helt sagolik.

Peru är ett vackert land med mycket sevärdheter och sommaren levererar verkligen på alla möjliga sätt från klimat till livsstil.

Så vad är min reservplan om det nu inte blir sydamerika i sommar?

Barcelona. Min farbror bor i staden som har ett av världens bästa fotbollslag. Han jobbar nämligen som akutläkare, och är numera gift med en vacker kvinna som är värdig honom.

Så det vore inte helt fel att åka dit några veckor runt juli-månad. Om resten av staden är lika makalöst inbjudande som flygplatsen var, då kommer allting bli gott.

Ett tredje alternativ är afrika, även om det tidmässigt börjar rinna ut i sanden i hopp om att kunna följa med min moster och hennes man till tunisien. En vacker dag kommer jag garanterat att upptäcka afrika.

Jag som aldrig haft något större sug att semestra eller bara åka utomlands. Men som alltid kan tiderna förändra en. Det är vad som har hänt.

Varför inte njuta av livet och världen som en kombination. En dag i framtiden kommer jag trots allt vara nöjd och stolt över att jag förändrade mitt intresse för resor och nya kulturer.Februari 2010 kommer för evigt bli en månad som jag förknippad med resa. Första gången jag satte min fot på en flygplats.Jag i Barcelonas fräscha flygplats. En av fyra flygplatser jag hann bekanta mig med på mindre än två dagar.
Lima, madrid och "lilla" arland var de övriga.Havet är enormt, ingen nyhet men att få bevittna en sådan syn känns.. enormt! Platsen är Miraflores, ett lyxvackert område, i Lima.


Kommentarer
Postat av: Frankie

Robie! Afrika kan vi uppleva tillsammans... tänk vilken resa det skulle bli. Två Bippos på savannen!

Hoppas du har det bra ;D Kraaaaam

2010-05-07 @ 16:15:23
URL: http://frankie.blogg.se/
Postat av: Robert SC

Ja, Frankie. Det vore helt fantastiskt awesome!

Tack, kämpar på. Detsamma! Kram

2010-05-07 @ 16:18:42
URL: http://saskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0